Om os

Det er ikke for sjovt når vi siger, at dine trofæer er i særdeles sikre hænder, for bag NTG Trophy står Bob Karlsen. Bob har været i trofætransportbranchen siden 1992, og har i alle sine aktive år sørget for sikre trofætransporter og rigtig mange tilfredse kunder.

’Jeg havnede i denne niche af transportbranchen ved et tilfælde. Og her skal man være stædig og vedholdende, da det nogle gange er ekstremt krævende at få trofæet hjem fra de fjerneste afkroge af verden. Men det er lige præcis dét, der gør det så sjovt og det er også det, der efter 23 år i branchen stadig får mig op om morgenen. Det er ALTID utrolig tilfredsstillende når en opgave bliver løst og kunden er glad og tilfreds’

NTG Trophy er en del af Nordic Transport Group A/S sammen med over 30 andre danske og europæiske transportselskaber – og der kommer stadig flere til. Selskaberne i gruppen samarbejder via en partnerskabsaftale, der giver hvert selskab i gruppen optimale muligheder for at drive og udvikle sin egen forretning. Gruppen stiller fælles ressourcer og kompetencer til rådighed i form af blandt andet it-support og fælles administrative systemer. Det letter hverdagen for det enkelte selskab, og du som kunde oplever en ensartet, høj kvalitet og service, uanset hvilket selskab i gruppen, du handler med.

Nordic Transport Group A/S er på få år vokset til en milliardforretning og er blandt de mest fremgangsrige i den europæiske transportbranche. Omsætningen og overskuddet er nidoblet fra 2011 til 2014, og i 2015 forventer vi en vækst på 40% i omsætning.

 

bob
Bob Karlsen
Tlf: +45 7634 0916
bka@ntgglobal.com

Henrik Prebensen
Henrik Prebensen
Tlf: +45 7634 0917
hpr@ntgglobal.com